Get Adobe Flash player
1 mini

УДК: 636.52/.58+636.592.097.73

 

Вітамін Е як засіб підвищення якості птахівничої продукції та антиоксидантного статусу організму


             І.А.Іонов, доктор с/г наук, професор

Інститут тваринництва НААНУ

63404, Харківська обл., Харківський р-н, с. Кулиничі, вул. 7-ї Гвардійської армії, 3

У роботі наведені дані щодо особливостей накопичення в організмі птиці вітаміну Е, описані фізіолого-біохімічні особливості впливу підвищених кількостей вітаміну Е на якість яєць та м’яса курей. Доведено, що підвищені кількості токоферолу призводять до збільшення терміну зберігання м’яса бройлерів та зниженню токсичної дії Т-2 токсину.

Подробнее...

 
1_01

Ещё!

 

    Уровень холестерина в яйцах снизился!

    Согласно новым данным Службы с-х исследований Министерства сельского хозяйства США, в яйцах содержится гораздо меньше холестерина чем считалось ранее.

    Выяснилось, что среднее количество холестерина в одном яйце составляет 185 мг, что на 14 % ниже, чем было зафиксировано ранее. Анализ также показал, что большие яйца теперь содержат 41 МЕ витамина Д, или на 64 % больше по сравнению с более ранними исследованиями.

    

 
До конференции осталось
16.09.2013 12:00 -1715 дней
Внешний поиск
vnap title.jpg
Организации
Издания